Buka ménu utama

Negri Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pubian, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negri Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanPubian

Citakan:Pubian, Lampung Tengah


Gnome-home.svg