Buka ménu utama

Nembol nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Mandalawangi, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Nembol
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanMandalawangi



Gnome-home.svg