Buka ménu utama

Ngadirejo nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Reban, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Ngadirejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanReban



Gnome-home.svg