Buka ménu utama

Ngampel nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Blora, Kabupatén Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Ngampel
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBlora
KacamatanBlora



Gnome-home.svg