Buka ménu utama

Nipah Panjang, Tanjung Jabung Timur

Nipah Panjang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Nipah Panjang

Peta lokasi Kacamatan Nipah Panjang
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Timur Citakan:Nipah Panjang, Tanjung Jabung Timur


Nuvola filesystems folder home.png