Buka ménu utama

Nipah Panjang II, Nipah Panjang, Tanjung Jabung Timur

Nipah Panjang II nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Nipah Panjang, Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi, Indonésia.

Kalurahan  Nipah Panjang II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Timur
KacamatanNipah Panjang

Citakan:Nipah Panjang, Tanjung Jabung Timur


Gnome-home.svg