Buka ménu utama

Nusahérang, Nusahérang, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Nusahérang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nusahérang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nusahérang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanNusahérang




Gnome-home.svg