Buka ménu utama

Nyalindung, Cimalaka, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Nyalindung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimalaka, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nyalindung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimalaka




Gnome-home.svg