Buka ménu utama

Nyalindung, Cugenang, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Nyalindung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cugenang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nyalindung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCugenang




Gnome-home.svg