Buka ménu utama

Nyalindung, Nyalindung, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Nyalindung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nyalindung, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nyalindung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanNyalindung




Gnome-home.svg