Obrolan:Indonésia

There are no discussions on this page.
                                 '  Ásalamualaikum' 

abdi putra kahiji abdi mohon bantosan kumaha supaya ayajalan kaluwar mari abdi gaduh bapa tedamang tos 20 thn lamina kacida kangena abdi kanujanten papih mohon bantisan sareng doana amin hatur nuhun sateacannana salam ti putra tunggal yangmalang

ĈĀàŇĎÚĻ

Balik deui ka kaca "Indonésia".