Obrolan:Sentég

Tambahkan topik
Pembicaraan yang aktif

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg  '
  • Gambar - Yes check.svg  '
  • Wikifisasi - Yes check.svg  '
  • Interwiki - Yes check.svg 
  • Kategori - Yes check.svg  '

Catetan

  1. Kekecapan nu kirang merenah éjahanana diantawisna: newak kedahna néwak, ngadempet kedahna ngadempét, katompo kedahna katempo, dimana kedahna anu, dipatenkeun kedahna dipaténkeun, hentu kedahna henteu, lampung kedahna Lampung.
  2. Lepat merenahkeun spasi nepika kedahna nepi ka, teubisa kedahna teu bisa, saméméh tanda baca (:) teu kedah nganggo spasi.
  3. Ieu kalimah Tuluy éta pamanggihna disampurnakeun ku John Mast taun 1899, ngarobah hasil rarancang Hooker palebah panyepét beurit sangkan hentu ngabalukarkeun ramo jalma henteu milu kacepét atawa raheut, ogé panyepétna leuwih gampang mangsa ngaleupaskeun beuritna, hak patén tina ieu parobahan ditarima ti pamaréntah Amerika di Lititz, Pennsylvania tiasa dirucat janten sababaraha kalimah.
  4. Kalimah Sentég ilaharna dipaké néwak beurit anu aya di imah, beurit sawah jeung beurit kebon biasana diracun atawa ngahaja diboro babarengan mangsa usum tandur atawa saméméh melak tatanén. tiasa dihijikeun dina awal kalimah Sentég (mousetrap) nyaéta pakakas (pitapak) anu dipaké pikeun newak beurit.

Mangga nyanggakeun Kang @Dinototosugiarto, hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 27 Agustus 2017 04.46 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga, hoyong diparios deui...--Dinototosugiarto (sawala) 27 Agustus 2017 05.43 (UTC)

Artikel SahÉdit

   Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas' --A.R Dipusparaga (sawala) 27 Agustus 2017 06.37 (UTC)

Balik deui ka kaca "Sentég".