Buka ménu utama

Ogan Lima, Abung Kulon, Lampung Kalér

Ogan Lima nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Abung Kulon, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ogan Lima
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanAbung Kulon

Citakan:Abung Kulon, Lampung Kalér


Gnome-home.svg