Buka ménu utama

Olak Rambahan, Pemayung, Batanghari

Olak Rambahan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pemayung, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Olak Rambahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanPemayung

Citakan:Pemayung, Batanghari


Gnome-home.svg