Pemayung, Batanghari

Pemayung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Pemayung

Peta lokasi Kacamatan Pemayung
Propinsi Jambi
Kabupatén Batanghari
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Batanghari Citakan:Pemayung, Batanghari


Nuvola filesystems folder home.png