Buka ménu utama

Ombur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silaen, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ombur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanSilaen

Citakan:Silaen, Toba Samosir


Gnome-home.svg