Silaen, Toba Samosir

Silaen nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Silaen

Peta lokasi Kacamatan Silaen
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Toba Samosir
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Toba Samosir Citakan:Silaen, Toba Samosir


Nuvola filesystems folder home.png