Buka ménu utama

Onan Runggu I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipahutar, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Onan Runggu I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSipahutar

Citakan:Sipahutar, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg