Sipahutar, Tapanuli Kalér

Sipahutar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sipahutar

Peta lokasi Kacamatan Sipahutar
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kalér Citakan:Sipahutar, Tapanuli Kalér


Nuvola filesystems folder home.png