Buka ménu utama

Onan Runggu III, Sipahutar, Tapanuli Kalér

Onan Runggu III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipahutar, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Onan Runggu III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSipahutar

Citakan:Sipahutar, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg