Buka ménu utama

Ono Harjo, Terbanggi Besar, Lampung Tengah

Ono Harjo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Terbanggi Besar, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ono Harjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTerbanggi Besar

Citakan:Terbanggi Besar, Lampung Tengah


Gnome-home.svg