Buka ménu utama

Ononamolo III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mandrehe Barat, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ononamolo III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanMandrehe Barat

Citakan:Mandrehe Barat, Nias Kulon


Gnome-home.svg