Buka ménu utama

Orahili, Pulau-pulau Batu, Nias Kidul

Orahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau-pulau Batu, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanPulau-pulau Batu

Citakan:Pulau-pulau Batu, Nias Kidul


Gnome-home.svg