Pulau-pulau Batu, Nias Kidul

Pulau-pulau Batu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Pulau-pulau Batu

Peta lokasi Kacamatan Pulau-pulau Batu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:Pulau-pulau Batu, Nias Kidul


Nuvola filesystems folder home.png