Buka ménu utama

Orahili Idanoi, Hiliserangkai, Nias

Orahili Idanoi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hiliserangkai, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili Idanoi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanHiliserangkai

Citakan:Hiliserangkai, Nias


Gnome-home.svg