Buka ménu utama

Orimalang, Klangenan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Orimalang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klangenan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Orimalang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKlangenan




Gnome-home.svg