Pevita Cleo Eileen Pearce atanapi langkung dikenal ku nami Pévita Péarcé (gumelar di Jakarta, 6 Oktober 1992; umur 28 taun) nyaeta saurang aktris sareng pamuter pilem Indonésia katuruinan Banjar jeung Wales; indungna asalna ti Banjarmasin sareng bapakna aya ti Wales.

Pevita Pearce
GumelarPevita Cleo Eileen Pearce
6 Oktober 1992 (1992-10-06) (yuswa 28)[1]
Indonésia Jakarta, Indonesia
KabangsaanIndonesia
Ngaran landianPevita Pearce
PagawéanAktris
Taun aktip2006 - ayeuna
AgamaIslam
KolotnaBramwell Pearce
Ernie Auliasari
KulawargaKeenan Pearce

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit