Pabuaran, Bojonggedé, Bogor

Pabuaran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojonggedé, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Pabuaran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanBojonggedé




Gnome-home.svg