Buka ménu utama

Bojonggedé, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Bojonggedé nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Bojonggedé
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • CamatJ. Dace Hatomi
Lega
 • Total28.2.469 km2 (10.9.062 sq mi)
Pangeusi
 (2016)
 • Total140,261
 • Kapadetan5,000/km2 (13,000/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan9
Ramatlokakecamatanbojonggede.bogorkab.go.id


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |



Koordinat: 6°28′45″S 106°48′01″E / 6.479209°S 106.800139°E / -6.479209; 106.800139

Nuvola filesystems folder home.png