Bojonggedé, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Bojonggedé nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Bojonggedé
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • CamatJ. Dace Hatomi
Lega
 • Total28,2.469 km2 (10,9.062 sq mi)
Pangeusi
 (2016)
 • Total140,261
 • Kapadetan5,000/km2 (13,000/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan9
Ramatlokakecamatanbojonggede.bogorkab.go.id

Koordinat: 6°28′45″S 106°48′01″E / 6.479209°S 106.800139°E / -6.479209; 106.800139