Pacét, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Pacét nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Pacét

Peta lokasi Kacamatan Pacét
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat Eye Syaepudin
Lega 41,66 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 101.155 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan 1819 jiwa/km²
Kalurahan/désa 7

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang