Pacét, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Pacét nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pacét
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega41,66 Kilométer pasagi
Pangeusi101.155 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan1819 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.10
Désa/kalurahan7

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit