Padaasih, Cisaat, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Padaasih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisaat, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Padaasih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCisaat




Gnome-home.svg