Padangbulia, Sukasada, Buleleng

Padangbulia nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Sukasada, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81161.

Désa  Padangbulia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanSukasada

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Sukasada, Buleleng