Buka ménu utama

Ari Sukasada nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81161.

Kacamatan Sukasada

Peta lokasi Kacamatan Sukasada
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Citakan:Sukasada, Buleleng