Ari Sukasada nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81161.

Kacamatan Sukasada

Peta lokasi Kacamatan Sukasada
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Citakan:Sukasada, Buleleng