Pagadén, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia

Pagadén nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Pagadén

Peta lokasi Kacamatan Pagadén
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

pagaden merupakan salah satu kacamatan yang ada di kab. subang. jika kita lihat dari sektor pertaniannya pagaden mempunya luas lahan pertanian sekitar 2376 ha jadi potensi pertanian di kacamatan pagaden merupakan potesi yang haruys dimanfaatkan karena sebagian besar penduduk kec. petani. jika ingin lebih memahami tentang pertanian maka gabung di fakultas agribisnis & rekayasa pertanian universitas subang.

PerkebunanÉdit

WisataÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Subang, Jawa Barat

 

Kacamatan: Binong | Blanakan | Ciasem | Cibogo | Cijambé | Cikaum | Cipeundeuy | Cipunagara | Cisalak | Compréng | Jalancagak | Kalijati | Legon Kulon | Pabuaran | Pagadén | Pamanukan | Patok Beusi | Purwadadi | Pusakanagara | Sagalahérang | Subang | Tanjung Siang | Serangpanjang | Kasomalang | Dawuan | Pagaden Barat | Pusaka Jaya | Ciater | Sukasari | Tambakdahan |