Pahae Jae, Tapanuli Kalér

Pahae Jae nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Pahae Jae

Peta lokasi Kacamatan Pahae Jae
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kalér Citakan:Pahae Jae, Tapanuli Kalér


Nuvola filesystems folder home.png