Palédang, Bogor Tengah, Bogor

Palédang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bogor Tengah, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan Palédang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Tengah