Palmérah, Jakarta Kulon

kacamatan di kota Jakarta Barat, Indonèsia

Palmérah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Palmérah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
Lega7,51 Kilométer pasagi
Pangeusi199.728 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.73.07
Désa/kalurahan-