Buka ménu utama
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
cs Tomuto uživateli je čeština mateřským jazykem.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-2 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau intermédiaire en français.
Citakan:User sk-1
Téang Basa pamaké