Buka ménu utama

I'm from http://ms.wikipedia.org

More about me at :

http://ms.wikipedia.org/wiki/Pengguna:Yosri
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Citakan:User ms
Téang Basa pamaké