Buka ménu utama
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Yosri ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

° kang iwan ° 14:42, 18 Juni 2007 (UTC)


Moved talkÉdit

Yosri, I've moved your message in Obrolan:Wikipédia:Kadutaan to Obrolan Wikipedia:Kadutaan. Salam. Bennylin (sawala) 12:39, 2 Maret 2011 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "Yosri".