Pamanukan, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia

Pamanukan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pamanukan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.13.11

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit