Pameungpeuk, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Pameungpeuk nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Pameungpeuk

Peta lokasi Kacamatan Pameungpeuk
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 14,62 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 78.783 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png