Pameungpeuk, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Pameungpeuk nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pameungpeuk
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
Lega4.411 (Ha);
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.27
Désa/kalurahan-