Buka ménu utama

Pangkalan, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Pangkalan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Pangkalan

Peta lokasi Kacamatan Pangkalan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit