Panyindangan, Pakenjeng, Garut


Panyindangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pakenjeng, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Panyindangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanPakenjeng

Tumbu LuarÉdit