Parigi, Pangandaran

kacamatan di kabupatèn Pangandaran, Indonèsia
(dialihkeun ti Parigi, Ciamis)


Parigi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kacamatan ieu rencanana bakal jadi puser dayeuhna Kabupatén Pangandaran.

Kacamatan Parigi

Peta lokasi Kacamatan Parigi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Pangandaran
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit