Parungsérab, Soréang, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Parungsérab nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Soréang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Parungsérab
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanSoréang