Buka ménu utama

Soréang, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Soréang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Soréang téh mangrupa puseur dayeuhna Kabupatén Bandung.

Kacamatan Soréang

Peta lokasi Kacamatan Soréang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 25,51 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 119.112 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -
 t·s·é 

Kabupatén Bandung, Jawa Barat

Lambang Kabupatén Bandung

Kecamatan: Arjasari | Balééndah | Banjaran | Bojongsoang | Cangkuang | Cicaléngka | Cikancung | Ciléngkrang | Cileunyi | Cimaung | Cimenyan | Ciparay | Ciwidéy | Dayeuhkolot | Ibun | Kertasari | Katapang | Kutawaringin | Majalaya | Margaasih | Margahayu | Nagrég | Pacét | Pameungpeuk | Pangaléngan | Paséh | Pasirjambu | Rancabali | Rancaékék | Solokan Jeruk | Soréang




Nuvola filesystems folder home.png