Soréang, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia

Soréang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Soréang téh mangrupa puseur dayeuhna Kabupatén Bandung.

Soréang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
Lega25,51 Kilométer pasagi
Pangeusi119.112 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.04.37
Désa/kalurahan-