Paséh, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Paséh nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Paséh

Peta lokasi Kacamatan Paséh
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 51,03 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 134.004 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png