Buka ménu utama

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 800 méter putri

Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer 800 méter putri dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 26–27 Pébruari.

Eusi

Nu meunangÉdit

HasilÉdit

HeatÉdit

2 kahiji ti saban heat (Q) asup langsung ka final.

Réngking Heat Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 3 Stephanie Graf   Austria 2:00.90 Q
2 1 Natalya Tsyganova   Rusia 2:01.58 Q
3 3 Jolanda Čeplak   Slovénia 2:02.12 Q, RA
4 1 Yvonne Teichmann   Jérman 2:02.23 Q
5 2 Sandra Stals   Bélgia 2:03.33 Q
6 2 Stella Jongmans   Walanda 2:03.58 Q
7 1 Irina Krakoviak   Lithuania 2:03.77 SB
8 2 Alina Ripanu   Romania 2:03.78 SB
9 3 Anca Safta   Romania 2:04.36
10 3 Virginie Fouquet   Perancis 2:04.37 SB
11 1 Heidi Jensen   Dénmark 2:04.54
12 1 Elisabeth Grouselle   Perancis 2:04.97
13 1 Patrizia Spuri   Italia 2:05.17 PB
14 2 Aleksandra Dereń   Polandia 2:05.45
15 2 Laetitia Valdonado   Perancis 2:05.47
16 2 Linda Kisabaka   Jérman 2:06.10
17 3 Simone Beutelspacher   Jérman 2:09.42

FinalÉdit

Réngking Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
  Stephanie Graf   Austria 1:59.70
  Natalya Tsyganova   Rusia 2:00.17
  Sandra Stals   Bélgia 2:01.34
4 Jolanda Čeplak   Slovénia 2:02.10 RA
5 Yvonne Teichmann   Jérman 2:02.26
6 Stella Jongmans   Walanda 2:03.11

RéferénsiÉdit